Secondo piano. Tweede verdieping

onze andere locatie

Op de tweede verdieping van ons pand beschikken wij over een grote, witte zolder, welke uitermate geschikt is voor private lunches of private dinners. Ook kan men hier gerust een hele dag of een dagdeel vergaderen. U kunt de lunch gebruiken in de vergaderruimte of in ons restaurant beneden. Uiteraard beschikken wij over alle middelen om uw vergadering mogelijk te maken, zoals laptops, beamers en flipovers.

De Secondo piano beschikt over eigen faciliteiten zoals een garderobe, een eigen toilet, een minibar en een koffiezetapparaat. Vanuit de vier ramen aan de straatzijde kijkt u uit op de gezellige oude binnenstad van Utrecht. De vergaderruimte is ingericht met grote witte tafels met diverse witte designstoelen. Het is een inspirerende ruimte die ook bij uitstek geschikt is voor het houden van trainingen en workshops. Deze ruimte is geschikt voor ongeveer 20 personen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die deze ruimte biedt, vul dan het contactformulier in, stuur ons een email of bel ons. Wij vertellen u graag meer!

Mammoni Koken en Eten - Secondo Piano